This is jagtype

Wij zijn een team van gepassioneerde Jaguar-kenners, fans, perfectionisten en liefhebbers van het merk. Wij vinden het belangrijk dat iedere Jaguar zo lang en zo mooi mogelijk mag blijven rondrijden.

lees ons verhaal
hoe het begon

Jarenlange liefhebberij

Ons specialisme is voortgevloeid uit jarenlange liefhebberij van auto’s. In deze jaren hebben we onze aandacht gevestigd op het vergaren van unieke kennis en ervaring in het cosmetisch onderhoud van voertuigen.  Daarbij is ons specialisme het detailen van auto’s en daarom hebben wij toegang tot ’s werelds beste producten. Wij worden blij van auto’s die er als nieuw uitzien en zo lang mogelijk rond kunnen blijven rijden. Daar dragen wij graag aan bij.

Daarnaast zijn wij kenners, fans, perfectionisten en liefhebbers van het merk Jaguar-Daimler. Wij zien deze stijliconen het liefst zo lang mogelijk op de weg rijden en om date bereiken hebben wij heel veel tijd en kennis gestoken in ons bedrijf JagType. Dit is een absoluut gevolg van onze ongekende liefde voor het merk.

Kortom: JagType is dé partner voor het op de weg houden van uw Jaguar of Daimler. Maak een afspraak en kom langs met uw icoon voor onderhoud of cosmetische restauratie.

“It has never been and never will be for everyone”

 

 – Jaguar

sales

klaar voor
een icoon?